Zelenina od emy

Konečně Vývar

Jsme tři kluci. Jarda „Jaruna“ Vácha dělá firemní consulting, jeho brácha Honza je softwarový specialista a já, Jakub Gruber, jsem grafický designér. Co máme společného? Všichni jezdíme na longboardu a všichni milujeme jídlo a vaření. Od počítačů si utíkáme odpočinout do kuchyně. Když jsme si jednou takhle utekli do Francie za jídlem a surfováním, Jarunu napadlo, že nám doma chybí jeden produkt — vývar bez chemie a nesmyslů. Ze začátku jsme to nebrali moc vážně, ale čím dál víc jsme si začínali uvědomovat, jak moc bychom ho v regálech sami chtěli. Když jsme se vraceli, měli jsme už vymyšlený název, sháněli jsme recepty a plánovali první vaření... 

Všelijaké kostičky a vaničky nás přesvědčují o tom, že bez problémů nahradí více něž hodinu tažený vývar. Těm, kteří na tohle nikdy neskočí, chceme v obchodě vedle bujónových náhražek nabídnout produkt, jaký by si doma uvařili sami, kdyby ovšem měli hodinu až tři navíc. A to nepočítáme loupání mrkve a cestu k řezníkovi. Jsme ještě pořád na začátku, ale způsob, jakým se u nás kultura jídla v posledních letech proměnila k lepšímu, nás naplňuje vírou, že kvalitní a poctivý produkt si dnes cestu ke svému zákazníkovi najde.

Konečně vývar není ale jen produkt, je to také snaha o rozproudění diskuze na téma čerstvý vývar v českých obchodech. Pokud chcete, stejně jako my sami, aby byl jednoho dne vývar bez chemie součástí běžného sortimentu, podpořte náš projekt a my uděláme co je v našich silách, abychom se tomu aspoň přiblížili.

Pojďte s námi do boje proti kostkám!

 

 

Jsme tři kluci. Jarda „Jaruna“ Vácha dělá firemní consulting, jeho brácha Honza je softwarový specialista a já, Jakub Gruber, jsem grafický designér. Co máme společného? Všichni jezdíme na longboardu a všichni milujeme jídlo a vaření. Od počítačů si utíkáme odpočinout do kuchyně. Když jsme si jednou takhle utekli do Francie za jídlem a surfováním, Jarunu napadlo, že nám doma chybí jeden produkt — vývar bez chemie a nesmyslů. Ze začátku jsme to nebrali moc vážně, ale čím dál víc jsme si začínali uvědomovat, jak moc bychom ho v regálech sami chtěli. Když jsme se vraceli, měli jsme už vymyšlený název, sháněli jsme recepty a plánovali první vaření...

Jan Vácha / Vývar Brothers s.r.o.

Z nabídky farmáře