Zelenina od emy

Mitrovsky Angus

Jsme skupina expertů i nadšenců zároveň, kteří mají hovězí maso jako každodenní náplň práce i životní cíl. Hovězí máme zmapované od trsu trávy až po šťavnatý steak. Víme, jak maso zpracovat a především víme, co do něj nepatří.

Louky, pastviny i pole v Mitrově a okolí, kde hospodaříme, jsou ošetřované pouze mechanicky bez chemikálií, maso tak neobsahuje škodlivé látky (například glysofát, používaný na hubení plevele). Po porážce maso zraje při teplotě kolem 1,5 °C minimálně 2 týdny, poté je bouráno a vakuově baleno. Naše maso je kromě bílkovin a proteinů přirozeným zdrojem vitamínů a minerálů.

Všechny nabízené steaky pochází ze zvířat z vlastního chovu plemene Aberdeen Angus. Zvířata jsou narozená a celoročně pasená venku 
a přikrmovaná směsí z vlastních plodin, to vše již téměř 10 let 
v systému EKO.

Všechny masné výrobky jsou zcela bez chemie, tedy neobsahují ani rychlosůl (E250). Stejně, jako tomu bylo v dávných dobách záleží především na kvalitní surovině a dodržení teplot a výrobních postupů.

Jsme MITROVSKY a uctíváme hovězí.

Jsme skupina expertů i nadšenců zároveň, kteří mají hovězí maso jako každodenní náplň práce i životní cíl. Hovězí máme zmapované od trsu trávy až po šťavnatý steak. Víme, jak maso zpracovat a především víme, co do něj nepatří. Jsme MITROVSKY a uctíváme hovězí.

Denisa Šebková / Mitrovsky Angus a.s.

Z nabídky farmáře