Zelenina od emy

PURE TASTE

Na výrobu základní varianty bezobilného chleba používáme pouze vejce, semínka, vodu, nerozpustnou vlákninu, mořskou sůl a kmín.

Z uvedeného vyplývá, že hodnoty odpovídají spíše sýru nebo jiné bílkovinné potravině, než pečivu. To se zamlouvá především sportovcům pro vysoký obsah bílkovin, nebo uživatelům ketogenní diety pro nízký obsah sacharidů.

Chléb využijete stejně jako běžné pečivo; na chlebíčky, topinky, jednohubky, sendviče, s pomazánkou nebo na sladko s medem či marmeládou, ale i jako krutony do salátu nebo přílohu ke guláši.

Chléb od nás zakoupíte nebalený a nejlepší je jej skladovat zabalený pouze v papírové utěrce v ledničce, aby „dýchal“. Pokud víte, že chléb nesníte hned, je dobré ho část nakrájet a nechat zamrazit. Vzhledem k tomu, že neobsahuje obiloviny, tak nevyschne a na jeho chuti vůbec nepoznáte, že byl zmražený. Zapomenout ale chléb v igelitu na kuchyňské lince třeba jen do druhého dne znamená, že už na něm s největší pravděpodobností najdete plíseň a jeho „vůně“ vás bude všechno, jenom ne lákat

Na výrobu základní varianty bezobilného chleba používáme pouze vejce, semínka, vodu, nerozpustnou vlákninu, mořskou sůl a kmín. Z uvedeného vyplývá, že hodnoty odpovídají spíše sýru nebo jiné bílkovinné potravině, než pečivu. To se zamlouvá především sportovcům pro vysoký obsah bílkovin, nebo uživatelům ketogenní diety pro nízký obsah sacharidů. Chléb využijete stejně jako běžné pečivo; na chlebíčky, topinky, jednohubky, sendviče, s pomazánkou nebo na sladko s medem či marmeládou, ale i jako krutony do salátu nebo přílohu ke guláši.

Ilona Dostálová / PURE TASTE

Z nabídky farmáře